Warchild

KOM IN ACTIE VOOR WAR CHILD MET DE PEACE-BROODCLIP VAN BAKKERIJ ‘T STOEPJE!

 

Van 21 sept. t/m 21 okt. werken Bakkerij ’t Stoepje en War Child samen aan een landelijke campagne! Per verkochte Roomboter Super Rozijnen-Krentenbol doneert Bakkerij ’t Stoepje maar liefs 5ct aan de kinderen in oorlogsgebieden! Met de totale opbrengst hopen onze bakkers honderden kinderen te helpen en héél Nederland in beweging te krijgen voor vrede!

 

Tijdens de campagne vind je aan elke Roomboter Super Rozijnen-Krentenbollenzak een speciale Peace-broodclip.
Maak deze #SAYPEACEe-broodclip vast aan je broekzak, blouse, veter, sjaal of jas en laat de hele wereld zien dat jij een vredesambassadeur bent! Deel jouw leukste, mooiste of gekste foto met de #SAYPEACE-brooclip (s) op social media @BakkerijtStoepje met #SAYPEACE en maak ook nog eens kans op te gekke prijzen!

 

Wij zullen deze foto’s een maand lang delen op onze social media! Dus doe gauw mee en laat zien dat jij voor vrede bent!

 

BEKIJK HIER HOE JE MEEDOET AAN ONZE CAMPAGNE:

 

 

Spelregels:

1. Bij aankoop van de War Child Roomboter Super Rozijnen-Krentenbollen krijg je een speciale #SAYPEACE-broodclip.

2. Maak deze #SAYPEACE-broodclip vast aan jouw sjaal, vest, blouse, veter of misschien wel gezicht en maak hier een foto van. Natuurlijk mag je met meerdere op de foto staan!

3. Deel deze foto op Facebook of Instagram en tag ons erin @BakkerijtStoepje.en zorg dat er onderaan jouw social bericht #SAYPEACE staat!

4. Onze bakkers bekijken alle #SAYPEACE inzendingen en kiezen daar de leukste uit! Deze foto’s zullen wij weer delen via onze Facebook– en Instagrampagina.

5. Word jouw foto gedeeld via onze social media, dan maak je dan direct kans op een jaar lang gratis brood!

6. Wij zullen in week 43 de drie leukste inzending bekendmaken en uitnodigen om op de markt de grote prijs in ontvangst te nemen van ‘’één jaar lang gratis brood’’.