Kruidkoektaartje

Ingrediënten:
1st ’t Stoepje kruidkoek
12st marshmallows
100gr chocolade (eventueel met nootjes)

Bereiden:
1. Verwarm de oven voor op 150°C
2. Snijd de kruidkoek 12 dunne plakjes (ca 5mm dik) en leg deze op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
3. Dek dit vervolgens af met nog een stuk bakpapier en leg hier weer een bakplaat of grote ovenschaal op (zo voorkom je dat de kruidkoek krom trekt).
4. Bak de kruidkoek in circa 15 minuten krokant
5. Breek de chocolade in stukjes
6. Leg de helft van de plakjes kruidkoek op een grote schaal, verdeel hierover de marshmallows en chocolade. Dek dit af dek af met een tweede plak kruidkoek.
7. Pak de s’mores in aluminiumfolie in en rooster ze ca 5 minuten op de barbecue.
8.TIP! De s’mores kun je ook in de oven bereiden op de grillstand. Verwarm daarvoor de grill en leg de koekjes met daarop de marshmallows en chocolade op een bakplaat en rooster goudbruin in het midden van de oven, dek af met nog een plakje kruidkoek en verwarm nog kort mee onder de grill.