Glutenvrij: net zo lekker als gewoon brood!

Glutenvrij: net zo lekker als gewoon brood!

 

De vraag naar smaakvolle glutenvrije producten wordt steeds groter. Omdat wij onze klanten zo compleet mogelijk van dienst willen zijn, presenteren wij met veel trots ons uitgebreide glutenvrij assortiment.

 

“We vinden het belangrijk dat we onze klanten naast een gezond product ook een smaakvol product kunnen aanbieden. Of dit gelukt is? Als ik de vele reacties op onze Facebookpagina zo lees, weet ik het wel zeker! Maar als u twijfelt mag u altijd komen proeven.”

Meester Boulanger Hiljo Hillebrand

 

Ruim assortiment

Het assortiment bestaat momenteel uit verschillende soorten brood, bolletjes en muffins. Mensen die glutenvrij eten verdienen lekkere producten en die leveren wij graag. We hebben momenteel broden en bolletjes met tuinkruiden, olijven, noten en rozijnen, maar ook de muffins appel en chocolade worden goed ontvangen. Alle glutenvrije producten van Bakkerij ’t Stoepje zijn gebakken in een glutenvrije bakkerij. Om kruisbesmetting te voorkomen, zijn de glutenvrije producten per verkoopeenheid verpakt. Verder hebben we een speciale flyer ont– wikkeld waarin alle productinformatie over ons glutenvrije assortiment te vinden is. Deze vindt u hier.

 

Altijd een stoepje bakker in de buurt

Bakkerij ’t Stoepje staat op meer dan 900 markten door heel Nederland. Er is dus altijd wel een Stoepje bakker bij u in de buurt! Via onze website kunt u precies zien waar en wan– neer er een Stoepje bakker bij u in de buurt staat. Om er zeker van te zijn dat de glutenvrije producten niet uitverkocht zijn, kunt u altijd bestellen. Bestel– len kan via de webshop, telefonisch of bij de Stoepje bakker aan de kraam.

 WK14 aanbiedingen strip

Wanneer u nu onze producten komt proeven, krijgt u tegen inlevering van de waardebon en bij een besteding van minimaal € 5,- een glutenvrije muffin gratis!

 

“Geweldig!! Ik heb coeliakie en heb dus een glutenvrij dieet, maar dat je totaal geen verschil proeft met gewoon brood is uniek! Hier heb ik al zo lang op gewacht!”

Suzette Hesseling (Student Communicatie)